Kontakt meddelelse

Kontakt
Du er altid velkommen til at kontakte mig. I formularen kan du skrive direkte om de emner som din henvendelse drejer sig om. Jeg bestræber på at tage kontakt til dig snareste

Fortæl din historie
Jeg vil gerne tale om din sag i forhold til børnesager og ældre. Ingen historier er for store eller små eller kompliceret.

Jeg vil gerne løfte emnet øverst på den politiske dagsorden. Hvis du har lyst til at dele din historie, så kan du skrive til mig i formular feltet her på siden.  

Frivillige
Er du vild med politik og har du lyst til at blive en del af valgkampen? Så har jeg brug for din hjælp.

Jeg søger frivillige, som har lyst til at være en del af min valgkampagne, hvor du sammen med andre skønne personer skal få tingene til at lykkes. Du vil blive en del af kampagneteam, som består af en kampagneleder og andre frivillige. Opgaverne kan være forskellige og det tages udgangspunkt i din viden og arbejdserfaring. Der vil også være opgaver af uddeling af flyers, koordinering af arrangementer, opsætning af valgplakater, praktisk opgaver etc. Der søges også videoinstruktør, journalist, studerende med politisk interesse.

Fortæl om du vil hjælpe med at skrive, valgplakater og/eller være med i valgkampen og/eller om der er andre ting, som du vil kunne tilbyde

Book middag med politikere Mohammad Rafiq
Book middag med politikere Mohammad Rafiq og få en god debat. Tanken er at få vælgere og politikere til at kom tættere på hinanden, således at afstand mellem vælgere og politikere ikke bliver for stor. Middagen skal hjælpe til at nedbryde barrierer mellem vælgere og politikere, ved at spise sammen og drøfte naturligvis politik. Jeg håber, at vælgere og politikere får en ny oplevelse og en god debat. 

Jeg glæder mig meget til at høre fra dig!

Med venlig hilsen

Rafiq

Drag and drop files here or Browse

Kontakt